nieuws

Rijbewijskeuringen CBR in Noord-Scharwoude.

Noord-Scharwoude - Een medische keuring voor het verlengen van uw rijbewijs is nodig wanneer u 75 jaar of ouder bent of wanneer u een zgn. groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen, of wanneer u om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR.
Automobilisten kunnen zich via RegelZorg Rijbewijskeuringen in de Anbouw op maandag 30 mei en maandag 13 juni medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs.

Procedure

U koopt een papieren Gezondheidsverklaring bij Regelzorg – tel. 0882323300. Deze verklaring moet U invullen en opsturen naar het CBR.
Als antwoord van het CBR krijgt u 'Het Verslag' die de Keuringsarts moet invullen. Op dat moment kunt u pas een afspraak maken voor de keuring.
Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is de prijs €70,00

Afspraak maken

Een afspraak voor het spreekuur kunt u uitsluitend maken via RegelZorg: Gemakkelijk en snel via onze website: www.regelzorg.nl of tijdens kantooruren via de afsprakenlijn: 088-23 23 300. Voor het laten invullen van een rapport oogarts gaat u naar www.regelzorg.nl/oogarts of belt u ons.

Korting

Als KBO-Lid ontvangt u in veel gevallen korting op uw rijbewijskeuring. Vraagt u ernaar bij uw keuringsarts.
Heeft u een collectieve zorgverzekering van KBO-PCOB bij Zilveren Kruis? Ook dan heeft u voordeel. U ontvangt van Zilveren Kruis een vergoeding van €35,-- voor de rijbewijskeuring.